Ολοκληρωμένες Λύσειςγια το σπίτι, το γραφείο, τον επαγγελματία
0 Προϊόντα

Το b2bpataras.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και επίπλων οικιακής χρήσης, το οποίο αποτελεί ιδιοκτησία του ΠΑΤΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Εδρεύει στο Περιστέρι - Αττικής, Κάδμου 5, διατηρoύμε δε σημείο λιανικής και χονδρικής πώλησης, επί της οδού αυτής. Η Εταιρία μας βρίσκεται στον χώρο των ηλεκτρονικών ειδών από το 1987, υπό τον Πατάρα Αθανάσιο με έδρα στο Αιγάλεω. Από το 2003 βρισκόμαστε πλέον σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Εταιρίας επί της οδού Κάδμου 5 στο Περιστέρι.

Εκτός των ηλεκτρονικών ειδών, από το 2001 η Εταιρία μας ασχολείται δυναμικά και με προϊόντα οικιακού εξοπλισμού, ειδών οικιακής χρήσης και μαζικής εστίασης. Μετά από χρόνια εμπειρίας με τα είδη τα οποία απασχολούμαστε, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε ενεργά στο internet δημιουργώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, b2bpataras.gr. Με τον τρόπο αυτό σκοπεύουμε στην καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, μέσα από το σύστημα on line stock το οποίο δημιουργήσαμε. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε αν πάσα στιγμή να παρακολουθείτε το stock των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και παράλληλα να μας ζητάτε ενημέρωση για προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε προσωρινή έλλειψη.

Εάν η παραγγελία σας είναι πάνω σε προϊόντα συστημάτων ασφαλείας (κάμερες και καταγραφικά), θυροτηλεοράσεων ή συναγερμών, μπορούμε να σας συντάξουμε μια προσφορά εγκατάστασης, από εξειδικευμένους τεχνικούς στον χώρο σας. Η Εταιρία μας διαθέτει συνεργάτες - ηλεκτρονικούς, άριστους γνώστες των προϊόντων μας.

Να είστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σας απαντήσει για να κανονίσετε ραντεβού, ώστε να διαπιστώσουμε τι θέλετε να κάνετε και να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 1052/2013

Όλες οι προσφορές μας τώρα στο email σας.
Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίστε!!!

Νέες αφίξεις, προσφορές, προωθητικές ενέργειες.

Please publish modules in offcanvas position.

Το b2bpataras.gr χρησιμοποιεί στην ιστοσελίδα του Cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγηση σας αποδέχεσθε την χρήση τους. Λεπτομέρειες εδώ

Συμφωνώ