Ολοκληρωμένες Λύσειςγια το σπίτι, το γραφείο, τον επαγγελματία
0 Προϊόντα

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ BURDA

Το b2bpataras.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και επίπλων οικιακής χρήσης, το οποίο αποτελεί ιδιοκτησία του ΠΑΤΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Εδρεύει στο Περιστέρι - Αττικής, Κάδμου 5, Τ.Κ 12136, Τηλ. 210 5710280 – 210 5710290 Fax 210 5710290,  διατηρoύμε δε σημείο λιανικής και χονδρικής πώλησης, επί της οδού αυτής. Η Εταιρία μας βρίσκεται στον χώρο των ηλεκτρονικών ειδών από το 1987, υπό τον Πατάρα Αθανάσιο με έδρα στο Αιγάλεω. Από το 2003 βρισκόμαστε πλέον σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Εταιρίας επί της οδού Κάδμου 5 στο Περιστέρι.

Εκτός των ηλεκτρονικών ειδών, από το 2001 η Εταιρία μας ασχολείται δυναμικά και με προϊόντα οικιακού εξοπλισμού, ειδών οικιακής χρήσης και μαζικής εστίασης. Μετά από χρόνια εμπειρίας με τα είδη τα οποία απασχολούμαστε, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε ενεργά στο internet δημιουργώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, b2bpataras.gr. Με τον τρόπο αυτό σκοπεύουμε στην καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, μέσα από το σύστημα on line stock το οποίο δημιουργήσαμε. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε αν πάσα στιγμή να παρακολουθείτε το stock των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και παράλληλα να μας ζητάτε ενημέρωση για προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε προσωρινή έλλειψη.

Οι τιμές για τις παραγγελίες που κάνετε μέσω του internet είναι τις περισσότερες φορές χαμηλότερες από αυτές του φυσικού καταστήματος, γιατί με τον online τρόπο αγοράς τα πάγια έξοδα από την διαδικασία αυτή είναι μικρότερα και γιατί είναι πολιτική μας να προσπαθούμε να προωθήσουμε αυτόν τον τρόπο πωλήσεων.

Ξεκινήστε λοιπόν από σήμερα κιόλας την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κάντε τις παραγγελίες σας με τον πιο εύκολο τρόπο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και δώστε μας την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαθέτουμε 5 τρόπους πληρωμής και 3 τρόπους αποστολής.

Είστε μόλις ένα κλικ μακριά, για την καταχώρηση της πρώτης σας παραγγελίας.

Όλες οι προσφορές μας τώρα στο email σας.
Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίστε!!!

Νέες αφίξεις, προσφορές, προωθητικές ενέργειες.

Please publish modules in offcanvas position.

Το b2bpataras.gr χρησιμοποιεί στην ιστοσελίδα του Cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγηση σας αποδέχεσθε την χρήση τους. Λεπτομέρειες εδώ

Συμφωνώ